Ένα «δικό» μας παιδί χρειάζεται τη βοήθεια μας!!!

Έναν «Γολγοθά» βιώνει εδώ και πέντε χρόνια, ένα «δικό» μας παιδί από την οικογένεια του αθλήματος, ο Δημητράκης, γιος του Στέφανου Ξανθουδάκη, παλαίμαχου αθλητή του Κύδωνα Χανίων, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από την γέννησή του και χρειάζεται να νοσηλευθεί στην εξιδεικευμένη ερευνητική κλινική της Μεγάλης Βρετανίας Great Ormond Street Hospital.
Η μητέρα Ιωάννα Ροζάκη που έχει διακριθεί μέσα από τα άρθρα της τα οποία έχουν δημοσιευθεί στο Flashnews.gr και κυρίως μέσα από την έντονη κοινωνική δραστηριότητα αλληλεγγύης σε πάσχοντες ανθρώπους και ειδικά παιδιά, τώρα ζητά την δική μας βοήθεια για να μπορεί ο μικρός Δημητράκης να νοσηλευθεί στην ειδική αυτή κλινική.

Διαβάστε τι γράφει η ίδια:
«Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικός και γεννήθηκε 2 κιλά 33 εβδομαδων. Μολις γεννήθηκε αμέσως διασωληνώθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκήλη.

Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμέσεις, που άλλοτε γυρίζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και C130, σε κωματώδη κατάσταση, μεταγγίζεται και τρώει παρεντερικά και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά.

Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματέμεσης. Ο Δημήτρης χρειάζεται ειδικευμένο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επείγει να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομείο της Ευρώπης.

Παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας οποίος μπορεί ας μας βοηθήσει, ώστε ο Δημήτρακης να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.

Το κόστος ξεπερνά τις δυνατότητες μας, μιας που ανέρχεται στις 100.000 ευρω. Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244 .

Δικαιούχος η μαμά του Δημητράκη, Ροζακη Ιωάννα»

Να σημειωθεί πως είναι προτιμότερο οι όποιες προσφορές, να κατατίθενται απευθείας στον λογαριασμό προκειμένου να μην καθυστερήσει η διαδικασία.

Πηγή http://hatzi-handball.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση