Αποχαιρετιστήρια Γιορτή Ακαδημιών Handball Αθηναϊκού Α.Σ.Β. (Σαββάτο 24/06/17 & ώρα: 19:00)

Αποχαιρετιστήρια Γιορτή Ακαδημιών.

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του συλλόγου μας, η πρώτη χρονιά της επανασύστασης του τμήματος Handball φτάνει στο τέλος της, και ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή –  τελετή λήξης για τις ακαδημίες μας, αυτής της επιτυχημένης περιόδου. Μαζί με τα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου Αθηναϊκός Α.Σ.Β. υπήρξε και η επαναλειτουργία  του τμήματος που έχει δώσει τους περισσότερους τίτλους στο σωματείο και στο Βύρωνα γενικότερα.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά, τόσο από τους γονείς των ακαδημιών μας  όσο και από την τοπική κοινωνία, είναι μόνο θετικά και ενθαρρυντικά, με αποτέλεσμα η όρεξή μας για περισσότερο έργο, να γίνετε μεγαλύτερη  για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το αίσθημα ευθύνης που απορρέει από τα παραπάνω θα μας κάνει δυνατότερους με απώτερο σκοπό τις επιτυχίες σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με το τμήμα Handball.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στην γιορτή για να βραβεύσουμε και να χαρίσουμε ακόμα μια φορά το χαμόγελο και την χαρά στους λιλιπούτειους αθλητές μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  24/06/2017 και ώρα 19:00 στο ανοικτό γήπεδο Handball του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βύρωνα. Τα παιδιά θα παίξουν θα διασκεδάσουν, θα βραβευθούν και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δώρο έκπληξη!!!

Η Διοικούσα Επιτροπή Του Τμήματος Handball Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα.

 

Αφήστε μια απάντηση