Όλα τα άρθρα του/της Athinaikos

Λαχειοφορος αγορα Αθηναϊκου Handball.

Σε κυκλοφορία είναι οι λαχνοί του τμήματος handball του Αθηναϊκού Α.Σ.Β. με έπαθλο ένα  iPhone. Λαχνούς μπορείτε να βρείτε στους χώρους προπόνησης όλων των τμημάτων του συλλόγου (ανοιχτό και κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα).

Εκτακτο δελτιο τυπου.

Δελτίο τύπου.
Δελτίο τύπου.

Η διοικούσα επιτροπή handball του Αθηναϊκού Α.Σ.Β. εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Αθηναϊκού Α.Σ.Βύρωνα, συνεκλήθη εκτάκτως
την 12/2/2018 με θέμα τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣΒ-ΓΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ την 10/2/2018 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα. Ειδικά δε, σχετικά με την κάκιστη (επιεικώς) διαιτησία των κκ. Κινατζίδη και Καρυδάκη , η οποία μετέτρεψε τον αγώνα σε μία διόλου κολακευτική για το άθλημα εικόνα και ουσιαστικά αποσυντόνισε την ομάδα μας καταλήγοντας σε ισόπαλο αποτέλεσμα. Συγχρόνως, τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα δεν ανταποκρίνονται ούτε στο επίπεδο ούτε στο ήθος Του Σωματείου μας και η επανάληψή τους σε sites πλήττει βάναυσα τη φήμη του ιστορικού μας Συλλόγου και
αποκρύπτει την ακαταλληλότητα των διαιτητικών αποφάσεων, οι οποίες, ευτυχώς, έχουν καταγραφεί
από κάμερα λήψης βίντεο. Δεδομένου ότι, παρά τα ανωτέρω, η ομάδα μας εξακολουθεί να μην είναι η
ηττημένη ή η χαμένη από την αναμέτρηση αυτή, και άρα δεν ομιλεί από θέση αδυναμίας ή για να δικαιολογηθεί, αποφασίστηκαν:
1. Η σύνταξη Δελτίου Τύπου που θα αποσταλεί στην Ο.Χ.Ε., στην ΚΕΔ ΟΧΕ και στην επιτροπή διαιτησίας.
2. Η αποστολή των επίμαχων φάσεων αλλά και του συνόλου του βιντεοσκοπημένου αγώνα στα αρμόδια όργανα, προκειμένου να ενημερωθούν και να αξιολογήσουν την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα.
3. Να ζητηθεί από τους οικείους φορείς να οριστούν αξιολογημένοι διαιτητές στα κρίσιμα παιχνίδια
με Πανιώνιο και Γ.Σ. Παπασιδέρη Κορωπίου που ακολουθούν στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας τα οποία θα προκρίνουν και την ομάδα που θα ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία.
4. Κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο, δια αιτήσεων, αναφορών και υπομνημάτων προκειμένου να αποκατασταθεί η φήμη και το κύρος του Σωματείου μας.
Η παραπάνω απόφαση θα επικυρωθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΣΒ την Πέμπτη
15/2/2018 όπου ενδεχόμενα να αποφασιστούν και άλλες ενέργειες συμπληρωματικά.
Ο Αθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος από την κατηγορία στην οποία σήμερα αγωνίζεται και η Ιστορία
του επιβάλλει και απαιτεί τέτοια φαινόμενα, όχι μόνο να μην επαναληφθούν στο μέλλον, αλλά να αντιμετωπιστούν ακαριαία με κάθε νόμιμο τρόπο, διότι δεν προσβάλλουν μόνο την ταυτότητά του, αλλά κυρίως προσβάλλουν το άθλημα της Χειροσφαίρισης, που ο Αθηναϊκός έχει υπηρετήσει και σήμερα προάγει
με την αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική του δράση.

Μεταγραφες.

Ο Αθηναϊκός ΑΣΒ καλωσορίζει τους αθλητές Φίλιππο Φάμπατς, Στέφανο Δούγια και τις αθλήτριες Καλλιόπη Παπαδημοπούλου, Θεοδώρα Δημακέα, Αναστασία Πολυμέρη, Άννα Πολυμέρη & Κατερίνα Κοτρώτσιου, στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε υγεία  και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Επισκεψη στο σπιτι Χαμογελου του Παιδιου στον Καρεα.

Επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί αυτές τις ημέρες στο σπιτιού του Χαμόγελου του Παιδιού στην περιοχή του Καρέα. Καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου να προσφέρουν ότι μπορούν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά. Θα ενημερώσουμε από τα social media του συλλόγου για την ημέρα που θα επισκεφτούμε το σπίτι που θα γίνει η παράδοση όσων ειδών θα έχουμε συλλέξει.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ HANDBALL

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη  γιορτή των ακαδημιών handball του Αθηναϊκού Α.Σ.Β. Τα παιδιά έπαιξαν διασκέδασαν και χάρηκαν με την ψυχή τους! Μετά τους αγώνες με τους γονείς και το φαγητό μοιράστηκαν στα  παιδιά των ακαδημιών παιχνίδια από τον Άι Βασίλη!

Νικη για την ομαδα ανδρων του Αθηναϊκου επι του Πανιωνιου με 21 – 19

Νίκη για την ομάδα Ανδρών με 21 – 19 επί του Πανιωνίου πέτυχε η ομάδα μας με όπλο της την άμυνα και την ευστοχία της ακόμα και όταν βρέθηκε στο γήπεδο με 3 παίκτες παιδιάς! Ήταν μια σπουδαία νίκη για την κατάκτηση του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο μας στην Α2 Εθνική κατηγορία!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα στο δύσκολο έργο της! Σας περιμένουμε όλους σήμερα στον αγώνα των κοριτσιών μας στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα.

Νεο αρθρο για το street handball του Αθηναϊκου!!

Νέο άρθρο από το international street handball site με αφορμή τις μπάλες που κέρδισε ο σύλλογος σε διαγωνισμό που διεξήχθη. Είναι μεγάλη τιμή τόσο για τον ιστορικότερο σύλλογο της γειτονιάς μας τον Αθηναϊκό όσο και για την περιοχή του Βύρωνα. Δεν σταματάμε σκοπός μας ο σύλλογος να απογειωθεί!!

Δείτε το άρθρο ΕΔΩ.

Αγωνες Σαββατοκυριακου 16-17

Αγωνιστική δράση και για τα δύο τμήματα (ανδρών – γυναικών)  το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα. Οι άνδρες αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο το Σάββατο 16/12 και ώρα 18:00 και αντίστοιχα οι γυναίκες την Κυριακή 17/12 και ώρα 17:00 στο τοπικό ντέρμπι την αναγέννηση Βύρωνα. Η παρουσία και η στήριξη όλων των φίλων του Αθηναϊκού είναι απαραίτητη και στα δύο παιχνίδια!!!

Μετά το τέλος του αγώνα Αθηναϊκού Πανιωνίου θα ακολουθήσει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών μας.